Produkty dla meksykanski ryz (1)

Jakość spożywcza

Jakość spożywcza

N2O jakości spożywczej to podtlenek azotu, który, jak można się domyślić, jest używany w przemyśle spożywczym i dlatego ma wymagane standardy dla tej branży. W rzeczywistości ta forma podtlenku azotu jest oczyszczona i ma stopień czystości wynoszący 99,7%. Podtlenek azotu (N2O) jakości spożywczej jest używany między innymi w nabojach do bitej śmietany. Gaz ten może być sprzedawany w nabojach do bitej śmietany i wprowadzany do syfonu do bitej śmietany, lub za pośrednictwem znanych również nabojów do bitej śmietany. Podtlenek azotu (N2O) może mieszać się z tłuszczami wprowadzanymi do syfonu do bitej śmietany, aby tworzyć piankę, krem lub bitą śmietanę. Oprócz tej zalety, kolejną korzyścią podtlenku azotu (N2O) w przemyśle spożywczym jest to, że ma on właściwości antybakteryjne. Dzięki temu bita śmietana pozostaje świeża przez 10 dni w lodówce.